Management
Produsele dumneavoastră oriunde în europa oriunde în lume-EXPORT produse de origine animală refrigerate şi sau congelate către parteneri autorizaţi.
Produse pentru dumneavoastră din europa sau de oriunde din lume-IMPORT. produse de origine animală refrigerate şi sau congelate de la parteneri autorizaţi. Flexibilitatea de care aveţi nevoie.
La momentul actual în cadrul depozitelor beneficiază de servicii la cele mai înalte standarde un număr de 12 companii de tradiţie şi renume în domeniul de activitate al depozitării distribuţiei şi comercializării produselor alimentare congelate şi sau refrigerate.
SC FRIGOSTAR SRL asigură prin capacităţile pentru depozitare, dotate cu facilităţi la nivel european, prin autorizările şi certificările în domeniul calităţii condiţiile optime pentru dezvoltarea afacerilor partenerilor noştri, cu o materializare a costurilor flexibilă, deschisă, avantajoasă.
Capacităţile mari autorizate pentru depozitare de 2000 tone/săptămână, principiile de organizare permit să ne adaptăm volumului şi cerinţelor afacerii dumneavoastră.
Autorizare sanitar veterinară.
Din anul 2010 depozitul este autorizat de către autoritatea naţională sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor pentru activităţi de depozitare şi ambalare produse de origine animală refrigerate şi sau congelate în cadrul comerţului intra comunitar european şi a activităţilor de import export.
Numărul de autorizare este ROMÂNIA C45 EC.
Certificari
Sistem de management certificat conform standardelor de calitate SR EN ISO 9001:2008 şi SR EN ISO 22000:2005; certificat în anul 2007 şi re certificat în anul 2010 de către All CERT SYSTEMS- ORGANISM DE CERTIFICARE valabil până la 09.09.2013